Iščete novega sodelavca s posebnimi znanji in izkušnjami?

Predstavljamo vam Kadrovsko tržnico – naši TOP KADRI, novo storitev, ki vam lahko pride prav!

Ker je projekt Kadrovska tržnica – naši TOP KADRI šele na začetku, bi bilo dobro, da vam našo storitev tudi bolje predstavimo.

Skozi proces iskanja in selekcije kadra za naše naročnike, se v našem poštnem nabiralniku znajde tudi kakšna vloga, za katero v tistem trenutku nimamo odprte ustrezne pozicije. Da ne gredo vloge, običajno izkušenih in visoko kvalificiranih iskalcev v nič, smo se odločili, da jih predstavimo trgu.

Takim kandidatom smo zato ponudili možnost, da se predstavijo na naši Kadrovski tržnici, kot naši TOP KADRI.

Z vsakim od kandidatov, ki sodeluje na naši Kadrovski tržnici, opravimo razgovor in karierno profiliranje. Zanimajo nas njihove dosedanje izkušnje, znanja, posebne veščine in želje, kje se vidijo v prihodnosti in kje želijo nadaljevati svojo kariero.

Naše TOP KADRE lahko najdete TUKAJ. Kandidati so v tabeli razvrščeni glede na delovno mesto, ki si ga želijo zasesti ob vstopu v novo podjetje. Tako jih boste lažje našli. S kodo, s katero je označen vsak od kandidatov, pa lahko o njem izveste še več in ga povabite na razgovor.

Ker verjamemo, da nekje nek delodajalec išče prav takega kandidata, kot so naši TOP KADRI, se sedaj oba lahko srečata na naši Kadrovski tržnici.

Kadrovska tržnica z našimi TOP KADRI se bo v prihodnje še dopolnjevala, zato vas vabimo, da nas spremljate prek objav na spletni strani in kadrovskih novic  – Kadrovice (prijavljam se na kadrovske novice KADROVICE)

Če si želite spoznati svojega bodočega sodelavca, nam pišite na barbara@hrm-resitve.si, z obvezno navedbo KODE in DELOVNEGA MESTA.

Posredovali vam bomo ključne informacije o kandidatu za lažjo odločitev o nadaljnjih aktivnostih.

Za dodatne informacije o storitvi TOP KADRI smo vam na voljo na 030 285 823 (Barbara).

Če ta zapis bereš kot iskalec zaposlitve in potencialni TOP KADER se nam le oglasi na barbara@hrm-resitve.si. Veseli bomo vsake vloge in Vas, ki si želite novih priložnosti in izzivov. Storitev je za vas BREZPLAČNA.

HRM rešitve
Scroll to Top