O nas

Kdo smo

Tim treh kadrovic združuje več kot 25 let dobrih kadrovskih praks, strokovnost in pozitivna naravnanost. Pomagamo vam s pravim kadrovskim nasvetom in učinkovito poskrbimo za vaše zaposlene. Ker znamo z ljudmi.

Včasih sem rekla, da če bi šla še enkrat študirat, bi šla na psihologijo. Sedaj vem, da lahko z ekonomskim znanjem, z veliko dodatnega izobraževanja za delo z ljudmi in posluhom za človeka naredim bistveno več.

Za iskalce zaposlitve, ki jih opolnomočim za razgovore, in za direktorje, ki pri delu s svojimi zaposlenimi zaidejo v težave.

25 let dela na kadrovskem področju, odgovornost za 850 zaposlenih in cca 300 odpovedi v krizi daje svoj pečat.

Danes sem usmerjena v podporo direktorjem malih in srednjih podjetij za dnevno reševanje njihovih kadrovskih težav in sistemske kadrovske rešitve (sistemizacije, interni pravilniki in sistemi nagrajevanja) ter v mediacijo v delovnih razmerjih.

Lilijana Mandelj, univ. dipl. ekon., mediatorka

Direktorica HRM rešitve d.o.o.

LLilijana Mandelj HRM rešitve

Lilijana Mandelj

direktorica

Včasih sem rekla, da če bi šla še enkrat študirat, bi šla na psihologijo. Sedaj vem, da lahko z ekonomskim znanjem, z veliko dodatnega izobraževanja za delo z ljudmi in posluhom za človeka naredim bistveno več.

Romana Martinjak

Romana Martinjak

vodja pisarne

»Menim, da le zaposleni pripomorejo k uspehu podjetja, zato v ljudeh iščem in  razvijam njihove potenciale, saj se zavedam, da je prav vsak dober v nečem.«

 

Barbara Mandelj - HRM rešitve

Barbara Mandelj

kadrovska asistentka

»S kadrovskimi zadevami se srečujem že od malih nog, skozi delo in kariero svoje mame. Zato sem že kmalu tudi sama začutila lepoto in težo dela z ljudmi.«

Naše stranke o nas

Naši dodatni certifikati

Potrdilo - mediator Lilijana Mandelj
Potrdilo NLP praktik Lilijana Mandelj

Kako vam lahko pomagamo?

Kadri postajajo najpomembnejši element uspešnega delovanja, razvoja in rasti podjetja. Zato delujemo kot vaša desna roka za delo z vašimi zaposlenimi.

Bolj kot boste skrbeli za svoje zaposlene, bolj bodo oni skrbeli za vaše podjetje. Naj vam bomo ob tem v strokovno in operativno pomoč.

Pomagamo vam pri iskanju in selekciji kadrov

Pridobivanje ustreznega in usposobljenega kadra je ključnega pomena za podporo vašega poslovnega razvoja. Ustrezno usposobljene in motivirane zaposlene za vaše podjetje poiščemo tako v Sloveniji kot v tujini.

Za tuje delavce urejamo tudi vse postopke za pridobitev delovnega dovoljenja in dovoljenja za bivanje.

Namesto vas urejamo delovna razmerja

Kadrovska dokumentacija, evidence o delu in jasno opredeljena pričakovanja ter seznanjenost zaposlenega so elementi urejenega delovnega razmerja.

Vse potrebno uredimo na sistemskem in operativnem nivoju, da so delovna razmerja urejena, vi kot direktor pa na varni strani.

Za vaše podjetje uredimo vse pravilnike in ostale vsebine

Za urejena delovna razmerja je potrebno opredeliti »interna pravila« upoštevajoč zakonodajo in kolektivne pogodbe.

Z izkušnjami in dobrimi praksami vam pomagamo oblikovati interno okolje v podjetju po vaši meri in potrebi.

Potrebujete pomoč?

Če je vaše kadrovsko področje potrebno ureditve ali prenove, vprašajte za nasvet.

Vaše kadrovske skrbi prevzamemo mi.

HRM rešitve Scroll to Top