Zaključek Poletne kadrovske šole 2020

V sredo 16. septembra 2020 smo zaključili zadnji, 5. modul prve generacije Poletne kadrovske šole.

Udeleženci prve generacije Poletne kadrovske šole so skozi pet modulov spoznali in nadgradili svoje znanje o zakonodaji, ki je nujna za delo na kadrovskem področju. Pridobili so uporabne napotke in nasvete pri izbiri pravega kandidata za svoje podjetje, od samega iskanja do izbire ter v sklopu tretjega modula tudi do zaposlitve in priprave vseh pogodb. V tem sklopu so se udeleženci naučili tudi kako ravnati in ukrepati v primeru kršitev, ter prenehanja delovnega razmerja. V četrtem sklopu Poletne kadrovske šole so udeleženci še poglobili znanje v delovno pravnem odnosu delodajalec – delojemalec skozi odmero letnega dopuste, regresa, plače, bolniške, invalidnosti in delovnega časa.

V zadnjem petem modulu smo imeli srečanje v živo, kjer smo ponovili vsebino preteklih modulov, ter med seboj delili tako pozitivne, kot tudi negativne izkušnje iz delovno pravnih razmerjih. V sklopu tega modula so vsi udeleženci sodelovali tudi v učnih kadrovskih razgovorih, kjer so s potencialnimi iskalci opravili fizični kadrovski razgovor. Na tem mestu, se zahvaljujemo tudi vsem obiskovalcem, ki so sodelovali v učnih kadrovskih razgovorih.

Glede na nasmejane obraze in pozitivne odzive naših udeležencev, nam je naša prva Poletna kadrovska šola uspela in smo na to zelo ponosni!

Nadaljujemo že z novimi izobraževanji in sicer z ONLINE Kadrovsko šolo, ki se začenja 7. oktobra!

Prijave so možne na 051 634 789 ali lilijana@hrm-resitve.si

VABLJENI!

HRM rešitve
Scroll to Top