Kadrovski Forum – HRM rešitve, d.o.o., Lilijana Mandelj & Maruška Likar

Novega znanja in izkušenj iz prakse ni nikoli preveč, zato vas vabimo na 1. Kadrovski forum v organizaciji HRM rešitve, d.o.o.. Svoje moči bosta tokrat združili strokovnjakinji kadrovskega področja; Maruška Likar iz Maruška Coaching in Lilijana Mandelj, iz HRM rešitve.

Vabimo vas, da se nam pridružite na petih kratkih delavnicah, kjer se bomo predstavili različne teme s področja upravljanja s človeškimi viri v podjetjih. Govorili bomo tako o mehkih veščinah, zakonodaji, vodenju in še marsičem.

Online se bomo družili vsak drugi petek od 19. maja do 14. julija 2023 . Udeležba na delavnicah je seveda BREZPLAČNA!

Udeležite se lahko posamezne delavnice ali vseh, glede na temo, ki vas zanima. Na delavnice se lahko prijavite TUKAJ.

Posamezna delavnica bo sestavljena iz dveh okvirnih tem, katere predstavitev bo trajala 30 minut, zadnjih 30 minut pa je namenjeno Vam! Lahko boste zastavili vprašanja, predstavili situacijo, ki jo boste skupaj s predavateljicama obravnavali  skupinsko ali individualno. Priložnost za pridobitev konkretnih nasvetov in usmeritev za delovanje na kadrovskem področju!

TERMINI DELAVNIC:

1. Delavnica: 19.5.2023, od 8.30 do 10.00 ure

  • Fokus – kako do učinkovitega upravljanja s časom?
  • Obvezni koraki pri zaposlovanju delavcev

2. Delavnica: 2.6.2023, od 8.30 do 10.00 ure

  • Odličen vodja – odličen podjetnik (5 ključnih veščin vodenja in kako jih razviti)
  • Pogodba o zaposlitvi za določen in nedoločen čas

3. Delavnica: 16.6.2023, od 8.30 do 10.00 ure

  • Kako uspešno zadržati ključne kadre?
  • Letni dopusti – odmere, koriščenje, posebnosti, regres za letni dopust

4. Delavnica: 30.6.2023, od 8.30 do 10.00 ure

  • Obvladovanje konfliktih situacij na delovnem mestu – kako prilagoditi način komunikacije?
  • Način prenehanja pogodb o zaposlitvi, odpovedni roki in odpravnina

5. Delavnica: 14.7.2023, od 8.30 do 10.00 ure

  • Mentorstvo – uspešna pot prenosa znanja
  • Evidenca delovnega časa – novosti

PREDAVATELJICI:

Maruška Likar, dipl. kadr. mng., mednarodno certificirana coachinja (ICF). Maruška je kadrovska strokovnjakinja z več kot 15-letnimi izkušnjami, ki jih je nabirala v različnih domačih podjetjih kot tudi mednarodnih, nazadnje kot vodja kadrov v ameriški multinacionalki. Trenutno dela kot coachinja in poslovna svetovalka na področju HR.

Verjame v vseživljenjsko učenje in strokovnost, ki jo vedno vodi v odkrivanje novih znanj. Svoje coaching znanje pa usmerja v pomoč uspešnim in ambicioznim podjetnicam in podjetnikom, ki želijo poslovne in osebne rasti.

Lilijana Mandelj, univ. dipl. ekon., mediatorka, NLP Praktik. Lilijana je kadrovica z več kot 25 letnimi izkušnjami, vodila je kadrovske službe v velikih podjetjih, sedaj deluje kot zunanja kadrovska svetovalka za mala in srednje velika podjetja.

Zaradi dolgoletnega dela na kadrovskem področju, je vir dobrih praks in znanja iz različnih panog gospodarstva. Še vedno verjame v ljudi in v to, da največji premik v podjetju naredi zadovoljen delavec.

Zaradi učinkovite organizacije je obvezna predhodna prijava preko obrazca. Povezavo do zoom dogodka prejmete en dan pred delavnico. Objavo dogodka pa lahko delite tudi s svojimi sodelavci in poslovnimi prijatelji.

Dobrodošli!

HRM rešitve
Scroll to Top