Uspešen zaključek tečaja Osebna rast in razvoj vol. 2

photo-1499209974431-9dddcece7f88

S četrtkom, 4. marca 2021 smo zaključili že drugi brezplačni tečaj Osebna rast in razvoj, ki ga razpisuje Izobraževalni center GEOSS, pod okriljem projekta KORAK – Kompetence za razvoj kariere.

Skozi 10 srečanj, ki jih je vodila Lilijana Mandelj so udeleženci spoznali različna področja osebne rasti in osebnega razvoja. Dotaknili so se številnih tem, kot so osebna rast , postavljanje lastnih ciljev in odnos do uspeha, osebnostni tipi – kakšni smo, zakaj in kako se odzivamo na dražljaje iz okolja, ter kako se s tem spoprijemamo. Udeleženci so se spoznali tudi z veščinami komuniciranja, kako, zakaj in na kak način moramo komunicirati na vseh ravneh svojega življenja.  Testirali so tudi svoja prepričanja in spoznali resnično moč misli, se naučili kako izrekati grajo in pohvalo, ter se naučili osnove javnega nastopanja, ter to seveda preizkusili tudi v praksi.

Tekom teh srečanj so udeleženci predvsem bolje spoznali sebe in svet okoli njih, ter ga morda na nekaterih točkah življenja tudi lažje razumejo. Predvsem njihova mnenja nakazujejo na to, da je v njih samih prišlo do nekaterih ključnih sprememb.

Ne glede na to, da so srečanja zaradi varnosti in upoštevanja ukrepov potekal preko zooma, so se glede na odziv in sodelovanje udeleženci vseeno zabavali, predvsem pa naučili veliko novega.

HRM rešitve
Scroll to Top