Top kader

Vodja projektov /Tehnični produktni vodja

Objavljeno:

Koda:

HRM_23_0006

Delovno mesto:

Vodja projektov /Tehnični produktni vodja

Izobrazba:

diplomirani inženir elektrotehnike

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

več kot 20 let

Kraj bivanja:

Ljubljana

Kandidat, diplomirani inženir elektrotehnike, išče novo priložnost za zaposlitev.

Kandidat ima dokazljive večletne delovne izkušnje, kot razvojni inženir, tehnični produktni vodja in višji vodja projektov.

V začetku svoje karierne poti je delal kot razvojni inženir, kjer je sodeloval pri razvoju novih izdelkov za različne industrije. Svojo pot je nadaljeval kot tehnični produktni vodja, kjer je skrbel za celoten proces razvoja izdelka, od vodenja razvoja do prenosa končnega izdelka v proizvodnjo. Trenutno dela kot višji vodja projektov, kjer sodeluje z več medicinskimi podjetji, ki skupaj razvijajo programsko opremo za različne medicinske naprave.

Poleg zgoraj navedenih izkušenj iz tehnične stroke, ima kandidat tudi vodstvene sposobnosti, saj je pri različnih projektih vodil manjše skupine zaposlenih (približno 10 ljudi), ter skrbel za vso komunikacijo s strankami, med zaposlenimi in poročal o aktivnostih na projektih.

Kandidat ima dobro razvite komunikacijske in vodstvene sposobnosti. Željene poslovne cilje in cilje blagovne znamke zna dobro tehnično oblikovati in jih smiselno predstaviti ter povezati z vizijo podjetja. Dobro in organizirano zna delati podpritiskom, ter je pri svojem delu dobro motivirani in proaktiven.

Pridobljen ima certifikat PSM I – Professional Scrum Master I, dobro pozna medicinski standard EN62304 in ima odlično znanje C, C++. Redno dela z orodji kot so  MS Office, codeBeamer, Jira, Azure, Cloud, Azure DevOps ter metodami Agile, Scrum, Lean, Kanban.

Želi si zdravega in stabilnega delovnega okolja, kjer bi lahko razvijal svoje znanje in kompetence, vodil manjši delovno ekipo in delil svoje pridobljeno znanje.  

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – aktivni uporabnik.
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_23_0006
Željena lokacija delaLjubljana z okolico, Osrednja Slovenija
HRM rešitve
Scroll to Top