Top kader

Vodja projektnega tima/ senior brand manager/ skrbnik blagovne skupine

Objavljeno:

Koda:

HRM_22_0019

Delovno mesto:

Vodja projektnega tima/ senior brand manager/ skrbnik blagovne skupine

Izobrazba:

Magistrica poslovodenja in organizacije

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

Več kot 20 let

Kraj bivanja:

Ljubljana

Kandidatka, magistrica poslovodenja in organizacije ter diplomirana novinarka in komunikologinja, išče novo priložnost za zaposlitev.

Kandidatka ima več kot 20 let delovnih izkušenj, predvsem na področju marketinga. Trenutno del kot skrbnik blagovnih skupin, delala pa je tudi kot vodja marketinga, brand manager (vodja blagovne znamke/kategorije, senior nivo), vodja odnosov z javnostmi in vodja projektov za naročnike.

Trenutno, kot skrbnica blagovnih skupin skrbi za nabavo in načrtovanje prodaje, upravlja z zalogami, prometom in dobičkonosnostjo programa, razvija portfolijo blagovne skupine in pripravlja ter usklajuje letne načrte aktivnosti.

Na svoji karierni poti je kandidatka pridobila širok razpon znanja in kompetenc; od strateškega upravljanja blagovnih znamk, razvoja novih konceptov in izdelkov, optimizacije portfolia in cenovnih strategij, do odnosa z javnostmi in event managementa. Prav tako pa ima kandidatka izkušnje tudi z vodenjem projektov in projektnih skupin.

V želji izpopolnjevanja svojega znanja in izkušenj se je kandidatka udeležila tudi dodatnih izobraževanj s področja marketinga in za svoje delo na tem področju prejela tudi nekaj nagrad. Želi si zdravega in stabilnega ter delovnega okolja – z možnostjo horizontalnega ali vertikalnega napredovanja, izzivi in kulturo spoštovanja ter zaupanja. Želi si delati kot projektni vodja, vodja blagovne znamke/kategorije na senior položaju.

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – aktivni uporabnik,
Hrvaščina – aktivni uporabnik,
Nemščina – osnovni uporabnik.
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_22_0019
Željena lokacija delaLjubljana z okolico, Osrednja Slovenija, Gorenjska
HRM rešitve
Scroll to Top