Top kader

Vodja proizvodnje

Objavljeno:

Koda:

HRM_22_0008

Delovno mesto:

Vodja proizvodnje

Izobrazba:

Diplomirana organizatorka – managerka

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

Več kot 20 let

Kraj bivanja:

Železniki

Kandidatka, po izobrazbi diplomirana organizatorka – managerka, išče novo priložnost za zaposlitev.

Poleg zaključenega študija na Fakulteti za organizacijske vede, je kandidatka tudi notranja presojevalka za standard ISO 14001 in VDA 6.3..

Kandidatka ima dokazljive večletne delovne izkušnje, kot vodja proizvodnje, kjer je organizirala delovni proces v proizvodnji, spremljala kazalnike OEE in OEU, pripravljala terminske plane, vodila oddelek vzdrževanja itd. Poleg tega, je kandidatka delala tudi kot vodja obdelave in pakiranja, kontrolorka (vhodna, procesna in končna kontrola) ter sodelovala pri presojah za ISO standarde in VDA 6.3. pri različnih podjetjih. Izkušnje ima tudi z vodenjem klicnega centra, delom kot terenski referent in vodenjem timov.

Svoje izkušnje s področja vodenja si je kandidatka pridobila že v obdobju študentskega dela, saj je bila že takrat odgovorna za skupino 25, kasneje tudi 40 ljudi. Ima smisel za organizacijo dela, vodenje ljudi in planiranje. Skozi vsa leta dela si je pridobila in utrdila svoje vodstvene sposobnosti, ki jih želi še nadalje uspešno izkoristiti. Kandidatka ima dobro razvite komunikacijske veščine in rada deluje v timu. Poleg tega ima kandidatka razvite tudi digitalne kompetence (poznavanje okolja MS Office).

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – usposobljen uporabnik.
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_22_0008
Željena lokacija delaKranj z okolico
HRM rešitve
Scroll to Top