Top kader

Spremstvo otrok s posebnimi potrebami/ Kreativna animacija otrok/ Samostojni vodja projektov

Objavljeno:

Koda:

HRM_22_0016

Delovno mesto:

Spremstvo otrok s posebnimi potrebami/ Kreativna animacija otrok/ Samostojni vodja projektov

Izobrazba:

Univ. diplomirana inž. oblikovanja tekstilij in oblačil

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

Več kot 15 let

Kraj bivanja:

Ljubljana

Kandidatka, univ. diplomirana inž. oblikovanja tekstilij in oblačil išče novo priložnost za zaposlitev.

Kandidatka ima dokazljive večletne delovne izkušnje kot vodja projektov, organizator, koordinator podizvajalcev in izvajalka izobraževalnih vsebin s področja mozaika, stilistka, pisanja, ustvarjanja vsebin, besedil, člankov in njihovo objavljanje na socialnih
medijih, soizvajalka reklamnih kampanj slovenskih in tujih podjetij. Vrhunska poznavalka mode, je strokovna svetovalka iz tega področja. Ima izrazito izostren čut za estetiko, ki je podlaga samostojnemu ustvarjanju izdelkov, kreativnih vizualnih vsebin in dogodkov.

Veščine, ki jih je kandidatka razvil skozi leta izobraževanja in dela so kreativno razmišljanje, dobra komunikacija, timsko delo, empatija in domiselno iskanje rešitev.

Želi si zdravega in stabilnega delovnega okolja, zanima jo tudi delo za polovični delovni čas ali projektno delo. Želi si, da bi imelo njeno delo pozitiven vpliv na družbo. Čeprav je bilo njeno delo v preteklosti močno povezano z modo in marketingom, si v prihodnje želi raziskati tudi druga področja. Se hitro uči in se je pripravljena priučiti oziroma pridobiti nova znanja za morebitna nova področja. Iskanje kreativnih rešitev in organizacijske sposobnosti so kompetence, na katerih bi želela graditi tudi v prihodnje.

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – aktiven uporabnik,
Nemščina – osnovni uporabnik,
Hrvaščina – osnovni uporabnik.
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_22_0016
Željena lokacija delaLjubljana z okolico
HRM rešitve
Scroll to Top