Top kader

Projektni vodja / Manager

Objavljeno:

Koda:

HRM_23_0008

Delovno mesto:

Projektni vodja / Manager

Izobrazba:

Univerzitetni diplomirani inženir strojništva

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

več kot 20 let

Kraj bivanja:

Trzin

Kandidat, univerzitetni diplomirani inženir strojništva, išče novo priložnost za zaposlitev.

Kandidat ima dokazljive večletne delovne izkušnje, kot vodja projekta, programski direktor in BID manager.

Kandidat je svojo karierno pot začel kot projektant/konstrukter montažnih priprav za proizvodnjo in nadaljeval kot vodja projekta. Kot vodja projekta je bil zadolžen za pripravo ponudb, vodenje projekta od nominacije do uspešnega prenosa v proizvodnjo. Nato je delal kot programski direktor z globalno odgovornostjo, kjer je oblikoval strategije za izdelke za različne mednarodne trge. Prav tako pa je bil vključen tudi v tehnični segment razvoja. Kot programski direktor je vodil skupino do max 50 ljudi. Kandidat trenutno dela kot BID Manager, kjer vodi in organizira različne aktivnosti oddelka ter skrbi za strateško usmerjenost in nadzor pri obravnavi ponudb in izvedbenih rešitev.

Kandidat ima dobro razvite komunikacijske in vodstvene kompetence. Dobro se znajde tako pri delu v timu, s sodelavci, kot tudi v B2B komunikaciji. Je motiviran in se v težkih situacijah lahko hitro odloča. Usmerjen je k raziskovanju in analiziranju trga, produktov in novih možnosti. Odlično obvlada tudi orodja MS Office.

Želi si zdravega in stabilnega delovnega okolja, za nadgradnjo svojega znanja. Prav tako pa želi svoje znanje in izkušnje deliti s sodelavci.  

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – aktivni uporabnik (C1),
Nemščina – osnovni uporabnik (A2).
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_23_0008
Željena lokacija delaLjubljana in okolica, Osrednja Slovenija
HRM rešitve
Scroll to Top