Top kader

Direktorica marketinga/Vodja službe za protokol in marketing

Objavljeno:

Koda:

HRM_22_0005

Delovno mesto:

Direktorica marketinga/Vodja službe za protokol in marketing

Izobrazba:

Diplomirana ekonomistka

Nivo usposobljenosti:

Izkušen kader

Delovne izkušnje:

25 let

Kraj bivanja:

Škofja Loka

Kandidatka, po izobrazbi diplomirana ekonomistka, išče novo priložnost za zaposlitev. Poleg zaključenega študija na Fakulteti za komercialne in poslovne vede se je kandidatka udeležila tudi šole vodenja – Gustav Kaser in Netfork akademije za poslovni internet.

Kandidatka ima dokazljive večletne delovne izkušnje kot direktorica marketinga, vodja službe za protokol in marketing in skrbnica blagovne znamke. Na področju marketinga se ukvarja s kreativnimi zasnovami, finančnim načrtovanjem, administrativnimi deli ter koordinacijo in izvedbo projektov skozi vse faze. Pri svojem delu samostojno sodeluje z različnimi profili strokovnjakov, kot so oblikovalci, tekstopisci, tiskarji, fotografi, AV tehniki, režiserji, scenografi, moderatorji, glasbeniki ipd.

Pri svojem delu sodeluje tudi z različnimi ciljnimi skupinami, kot so obiskovalci dogodkov, poslovni partnerji, lokalni in državni predstavniki oblasti, gospodarstva in medijev, kot tudi visokih protokolarnih gostov.

Znanje in izkušnje, ki jih je kandidatka pridobila skozi leta dela na področju marketinga so izvrstna komunikativnost, zanesljivost, natančnost, fleksibilnost in timsko delo. Veseli jo delo  v medgeneracijskem okolju, tako z mlajšimi kot tudi s starejšimi. K zastavljenim ciljem vedno pristopi pozitivno.

Kandidatka ima razvite digitalna kompetence (poznavanje okolja Windows, MS Office, CSM za spletne vsebine, itd.).

JezikiSlovenščina – materni jezik;
Angleščina – aktivni uporabnik,
Hrvaščina – aktivni uporabnik,
Srbščina – aktivni uporabnik.  
Vozniški izpitB kategorija (lasten prevoz)
Koda kandidataHRM_22_0005
Željena lokacija delaŠkofja Loka, Kranj, Ljubljana
HRM rešitve
Scroll to Top